Kerstpakketten & overige culinaire geschenken

Met kerst en eigenlijk door het jaar heen is er altijd een gelegenheid om uw vrienden, familie en medewerkers te verrassen met een uniek geschenk.

Alle pakketten zijn zorgvuldig gevuld met alleen producten van hoge kwaliteit. Of u nou kiest voor een pakket met alleen wijnen, truffelproducten, antipasti of gemengd waarbij we een selectie maken van alle mooie geschenken die wij bieden. Een ding is zeker en dat is dat de ontvanger meer dan tevreden zal zijn en heel veel plezier er van zal hebben en er waarschijnlijk nog lang van zal genieten.

Pakketten:

Wijn
Wij maken prachtige wijnkisten van 1 -6 flessen van de mooiste Italiaanse wijnen van over heel Italie.

Antipasti
Een smakelijk gemengd pakket met allerlei verschillende antipasti gerechtjes die altijd goed van pas komen tijdens de borrel. Uiteenlopend van heerlijke worstjes, toastjes, kazen en olijfolie

Gemengd
Een zeer rijk gevuld pakket die op ieder moment van de dag of tijd van het jaar met groot genot uitgepakt kan worden. In dit pakket zit alles van wijn tot pasta en van pesto tot truffel producten

Tartufo
Dit zeer luxe en exclusieve pakket heeft een uitgebreide selectie van truffel producten met onder andere truffel olie, truffel pasta, truffel saus en zelfs hele truffel.

Voor meer informatie over de pakketten kunt u ons het beste mailen, of bellen…